https://sites.google.com/a/scottbattyarchitect.com/draft-site/non-residential/new-bond-st
https://sites.google.com/a/scottbattyarchitect.com/draft-site/httpssitesgooglecomascottbattyarchitectcomdraft-siteproject-1hooksands/northshore
2008 Whitehouse,London




 

A pair of Listed houses, dating from the 1730’s, have 
The brief required a striking reception area and several editing suites. Inspiration comes from artists such as Richard Wilson, Gordon Matta-Clark and Rachel Whiteread. In the all-white reception area the removal of existing walls is graphically shown with red section lines. A fragment of wall is retained as the reception desk. Individual edit suites have been created in what used to be the upstairs bedrooms, with a bespoke screening room located in the basement. The office's users and the council’s conservation officer are both delighted with the refurbishment.

https://docs.google.com/a/scottbattyarchitect.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=c2NvdHRiYXR0eWFyY2hpdGVjdC5jb218ZHJhZnQtc2l0ZXxneDo3ZTg2MjMzNjIyMGQ2YTAw
Ċ
Scott Batty,
Apr 19, 2013, 5:57 AM