https://sites.google.com/a/scottbattyarchitect.com/draft-site/httpssitesgooglecomascottbattyarchitectcomdraft-siteproject-1hooksands/hut-on-a-roof
https://sites.google.com/a/scottbattyarchitect.com/draft-site/httpssitesgooglecomascottbattyarchitectcomdraft-siteproject-1hooksands/268-apr
2003 E3,Los Angeles



 
The temporary E3 pavilion for the British Council created a series of meeting spaces of varying degrees of privacy, from coffee tables to soundproofed meeting pods. 
The design was reused over three years in three different colours and won the Exhibitor Awards Silver Medal in the US.
A collaboration with Studio Myerscough.

https://docs.google.com/a/scottbattyarchitect.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=c2NvdHRiYXR0eWFyY2hpdGVjdC5jb218ZHJhZnQtc2l0ZXxneDozMjE2NTE1MDM2ZDU3MzBj
Ċ
Scott Batty,
Apr 23, 2015, 3:41 AM